![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to wygląda? Na zaplecze się nie nadaje?
![]() Jeśli kupię sobie takie domeny zapleczowe, ładnie je poprowadzę i popozycjonuje - nie będzie problemów ze sprzedażą ich? Druga sprawa: Powiedzmy że chcę stworzyć zapleczowy blog np na temat banki(wiem że będzie ciężko ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 5 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy to będzie taniebanki.pl czy tez taniebanki.waw.pl to nie ma znaczenia, ważne jak się przyłożysz do tej strony. Jak się dobrze postarasz to i szybko ją sprzedaż
![]() -------------------- Polecam Jastrzębia Góra, serwis o nadmorskiej miejscowości.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ma znaczenie - tylko przy sprzedaży, prędzej ktoś kupi domenę z .pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WP i Blogspot są doskonałe na zaplecze. Zwróć uwagę na różnicę między siłą subdomen a TLD.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, blogspot i wordpress są ok na zaplecze. A jeżeli chodzi o domeny, lepiej brać pl. Niby nie ma znaczenia jaka domena, ale coś mi się wydaje, że domeny za które więcej się płaci i są droższe w utrzymaniu mogą mieć odrobinę większy kredyt zaufania u Googla
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:39 |