![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem a mianowicie gdy chcę by napis odsuwał się względem obrazka to cały panel wraz z napisem odsuwa się od loga.
Czy powodem jest że te 3 rzeczy które pokazałem po prostu są daleko od siebie w kodzie? teraz plik php Oczywiście chodzi mi o margin-top Proszę o pomoc. Odpisze ktoś? Odpisze ktoś?! Sprawdziłem i że to jest daleko od siebie to nie ma nic wspólnego i tak nie działa. Ten post edytował GoOx 3.12.2011, 19:56:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuć to na http://jsfiddle.net/ poza tym zajrzyj do jakiegoś kursu html i css, bo twój kod ma mało co wspólnego z dzisiejszym standardem. A za obrazek może pomóc background-repeat: no-repeat;
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nic nie da ponieważ ja mam stronę w kilku plikach złozaną w jedną mogę ci dac link.
http://e-computer.xaa.pl/ widzisz to strona główna forum itp? dałem na razie przez </br> bo jak daję margin-top to mi odsuwa całość razem z grafiką od loga. To jest na moje wymagania nie specjalnie cos tam.. Chodzę do 2 klasy gim dopiero się uczę. To jest dla kolegów przedewszystkim robione ;p |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2011 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Nie dopisujesz klasy do linków- powinno być np.<a href="index.php" class="panelnapis">Strona główna</a> itd.
2.zamień to <font size="5"> itd na wpisanie np. do klasy .panelnapis {font-size:5px;} 3.nie rób tylko klasy dla a:hover, tylko tez dla a, a:link, a:visited; Niejasno postawiony problem- czy chcesz, aby napisy w menu odsuwały się od obrazka -loga? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na stronę która:
Cytat Na tej stronie dowiesz się: - Podstaw oraz zaawansowanych części HTML'u. - Jak zrobić strone internetową od podstaw. - Jak wykonać rzeczy w html lub w css których nie potrafisz. To trochę dziwne że robi to ktoś kto nie zna podstaw, dla kogoś kto rzekomo się tym zajmuje ![]() Jak napisał marcwars, sprecyzuj. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 05:27 |