![]() |
![]() |
-Aerty- |
![]()
|
Goście ![]() |
1. Mam taki problem nie wiem jak z pliku tektowego wyświetlić dane w tabelce
np. Rower, cena, ilosc roznych kolorow tego modelu. dane są oddzielone tabulatorem i zakończone końcem linii 2. i jak je posortować alfabetycznie. P.S Prosze o pomoc a nie o komentarze żebym poszukał, niczego takiego nie byłem w stanie znaleść |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
To wysietlanie
http://pl2.php.net/manual/pl/function.array-multisort.php Poczytaj sobie i dokoncz ( text po Polsku jest ![]() -- Powinno wszytko dzialac pisane z glowy -- $arrEx = explode( ' ', $strLine ); Tutaj miedzy '' wstan taba bo forum robi space ( btw polecam uzywac jedak zamias taba || ) |
|
|
-aerty- |
![]()
|
Goście ![]() |
a jak do tej tabelki dodać kolumny i wierzsze żeby to wszystko jakoś wyglądało
np. że nagłowek na kolor jasno zielony, z białymi konurami, reszta białe tło z czarnymi liniami : _rower__|_cena__|_ kolor ____|_opis_____ xxxx |50 |różowy |24" ______________________________________ aaaa |20 |czrny |26" wszystko mam zapisane w postaci xxx 50 rózowy 24" (nastepna linijka)itd. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Takie proste rzeczy powinienes juz sam zrobic
![]()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:44 |