![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Zaczynam swoją pracę z PHP, ale to jeszcze nie dziś. Jako, że o PHP zbyt wiele nie wiem proszę Was o pomoc. Potrzebuję skryptu losującego wartość. Wiem, że to nie będzie trudne dla Was, bo siedzicie już w tym o wiele, wiele dłużej niż ja. Podam przykładowe wartości (będzie ich więcej, ale dopisze sobie sam jak już będę maił kod) : 8F438SF , 4398FXS , 57CZ33F Chodzi mi o to, że skrypt wylosuje jedną wartość i wyświetli się napis : WYGRYWA KOD : xxx (tutaj będzie losowa wartość wylosowana ze wszystkich podanych w kodzie). Proszę o pomoc ![]() Ten post edytował tak se biegam 1.12.2011, 21:25:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisałem, ze jestem totalnie zielony.
Bardzo proszę o podanie całego kodu gotowego do wrzucenia na serwer. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Pisałem, ze jestem totalnie zielony. Bardzo proszę o podanie całego kodu gotowego do wrzucenia na serwer. Proszę bardzo - ile proponujesz? -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Aż takie to skomplikowane, ze za pieniądze ? -.-
|
|
|
![]()
|
|
Aż takie to skomplikowane, ze za pieniądze ? -.- No wybacz, ale ja zarabiam na życie jako programista PHP, więc dlaczego miałbym napisać Ci to za darmo? Jedź do mechanika i zapytaj, czemu bierze kasę za wymianę klocków hamulcowych - przecież to proste (ja w swoim aucie sam robię dużo bardziej skomplikowane naprawy) - wyśmieje Cię. Idź do prywatnego lekarza, żeby Cię za darmo przebadał. Idź do piekarni i poproś trzy bułki i chleb za darmo. Czaisz analogię? -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 8 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:35 |