![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem pewną aplikację:
Stworzyłem przedtem bazę danych "forum" oraz tabelę "forum". Po przyciśnięciu przycisku "submit" powinien wyświetlić się tekst: "Twoj post zostal napisany" i program powinien się zalogować do bazy danych, ale tego nie robi. Czy możecie podpowiedzieć, jaki błąd zrobiłem w powyższej aplikacji? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2003 Skąd: z epoki lodowcowej Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz w manualu jak wyglada konstrukcja if ...
if () { ... } a nie if () : ... endif Ten post edytował radzaw 9.07.2004, 20:05:13 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@radzew: konstrukcja instrukcji if" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() zostala dobrze uzyta, mozna ja uzyc na kilka sposobow...
@Vertical: Dostajesz jakis komunikat? $submit zamien na $_POST['submit']... -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 18:49 |