![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w tej chwili mam 17 lat - 18 skończę na początku marca. Tworzenia stron uczę się od 12 roku życia. Następnie przeszedłem na programowanie Windy, ale znów powróciłem do webmasteringu, jeżeli można tak to nazwać. Aktualnie programuję i zajmuję się: - w PHP - tworzenie aplikacji, systemów CMS i innych tego typu - w MySQL - w JavaScript - tworzenie animacji, interaktywnych formularzy itp. - w jQuery - oczywiście w HTML z CSS - trudno żeby było inaczej ![]() - C# (Si szarp ![]() - C++ - jeszcze za "dawnych czasów" uczyłem się Pascala, ale to chyba się przyda tylko do nauki tak praktycznie - obróbka grafiki (dużo pracowałem w GIMPie, przypominam że wspiera on PSD) - Flash i ActionScript - ale sam nie mam kupionego Flasha Zapraszam na stronę www.szymad.pl. Ze względu na przebudowę, niektórych treści będzie brakować przez max 48 godzin. Kontakt zarówno na szymad@szymad.pl jak i szymad@gmail.com Szukam pracy zdalnej lub w okolicach Jeleniej Góry. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:01 |