![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , na jakiej i jak to widzi google kiedy mam plik index.php w którym meta są wypełnione.
Mam Switch-Case i po kliknieciu np serwis zaczytuje się w oknie plik serwis.php i teraz jak to zrobić. Czy plik index powinien mieć indywidualne meta a serwis inne a co kiedy zostanie zaczytany? Sprawdzałem w gogole jak strona jest zaindeksowana poprzez site:domena.pl i wyświetla to połowicznie dobrze bo podstrony sa wyszczególnione ale wszystkie mają ten sam tytuł, opis i słowa kluczowe. Jak to rozwiązać? Może takie rozwiązanie będzie dobre
Proszę o opinie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu musisz przydzielać dynamicznie do każdej strony description oraz słowa kluczowe. Słowa kluczowe nie są tak istotne ale jeżeli będziesz ich używał pamiętaj że idealnie jest gdy podane słowa kluczowe w meta występują realnie gdzieś na stronie. Google najbardziej skupia się na description tagach hx (o ile mają dobrą strukturę) i ogólnej treści strony.
Nie do końca rozumiem koncepcji z przesyłaniem kywds i desc poprzez GET... Ten post edytował Sephirus 29.11.2011, 20:58:38 -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak proponujesz ?
Baza danych? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A co to ma człowieku wspólnego z SEO?!?!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten temat delikatnie ociera się o SEO ;P ale faktycznie dużo bardziej pasuje do przedszkola...
Co do pytania to nie wiem - Ty musisz wiedzieć jaką masz strukturę strony jeżeli masz X stron to każda powinna mieć gdzieś zapisane kywds i desc (może być baza oczywiście). -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 00:34 |