![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie... proszę o wycenienie mi takiego skryptu:
Kod - System newsowy z komentarzami i możliwością rozsyłania treści newsa przez mail oraz ich drukowania - System działów z możliwością oceniania w skali 1-6 oraz wyborem kategorii - Zarządzanie kategoriami dla działów - System artykułów z możliwością oceniania w skali 1-6 oraz komentowaniem + wersja do druku - Galeria pracująca w trybie safe-mode podzielona na kategorie oraz podkategorie + automatyczne tworzenie miniaturek - Shoutbox z cenzurowaniem słów i innymi bajerami - Szczegółowe statystyki z wykresem graficznym - Wyszukiwarka na forum, w newsach, w działach i w artykułach oraz w komentarzach - System templates'ów mojego autorstwa pozwalający na korzystanie z systemu na najbardziej rozbudowanych designach/szablonach - System użytkowników, grupy - Mało rozbudowane forum - System prywatnych wiadomości - Wysyłanie nagłówków najnowszych aktualności na skrzynkę PW (ustawienia w swoim profilu) - Specjalne znaczki przez nickami użytkowników (zamiast rang) + kolorowanie nicków dla użytkowników ze specjalnymi rangami - Rotator bannerów dowolnych rozmiarów z zapisywanymi statystykami - Możliwość wymagania zalogowania przez wejściem w określony dział/artykuł - Katalog stron z podziałem na kategorie, statystykami oraz miesięcznym wykresem kliknieć w dany link - Manager download'u ze zliczaniem ściągnięć danego pliku oraz sortowaniem wg. podanych w konfiguracji kryteriów - Możliwość ustawienia w profilu, czy mają być wyświetlane emotikonki czy też nie - Całość oparta o bazę danych PostreSQL - Możliwość zrobienia szybkiego backup'u bazy danych do wybranego pliku - Zamiana maili typu jan@kowalski.pl na jan [w] kowalski.pl - Cezurowanie słów (słowniczek do uzupełnienia w panelu administracyjnym) - Zaakceptowanie danego użytkownika po rejestracji - Monitorowanie logowania do systemu (każde zalogowanie zapisywane jest do bazy danych oraz do pliku) System przystosowany raczej do stron tematycznych niż portalowych Chciałbym wiedzieć ile bylibyście w stanie zapłacić za takie cudo (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Wiadomo, że nie jest to praca na 1-2tygodnie, ale na miesiąc czy też dwa... |[ jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie ]| |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Praca oferowana -> Hydepark
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
samolot , czołg , obywatelstwo niemieckie , AUDI a6 , 1 000 000 Euro i pare innych rzeczy ...
haa |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zapomniałem odpowiedzieć przy przenoszeniu.
Zapłacić nie wiem ile bym mógł, ale takie funcjolnalności bym powiedział ok. 2000 netto + działka dla grafika. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm.. ja bym sie zastanowil czy ten klient ma pieniadze... Jesli ma wieksza firme, czy widac ze nie narzeka na brak pieniedzy, to bym powiedzial ponad 2 tys. Zauwazcie, ze ta robota jest jednak troche bardziej zaawansowana. Klient wie przynajmniej czego chce. 3 tysiace za skrypty, grafika oddzielnie. Ale zawsze mozesz sposcic z ceny jesli bedzie sie rzucal
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A teraz powiedzmy, że:
- mam lat 15 (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) - jest to mój drugi poważny skrypt w życiu - jestem w trakcie pisania czegoś takiego - chciałbym to udostępnić odpłatnie ... może teraz zmienia to kolej rzeczy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Po ile mógłbym sprzedawać powyższy skrypt |
|
|
![]()
|
|
To że leiosta życzeń jest długa, to nie znaczy że jest skomplikowana.
Przecież np. news to artykuł, tylko wyświetlany na głownej stronie. "Specjalne znaczki" to chyba dwa ekrany adminbistrtacyjne i jedno pole wiecej w bazie. "Zamiana maili" to jeden str_replace() "Wysyłanie nagłówków najnowszych aktualności na skrzynkę PW" - jeden select i jeden insert przy zapisywaniu newsa "Katalog stron z podziałem na kategorie" - toż to to samo co newsy czy artykuly - tylko inne ekrany i tabela w bazie. "Możliwość ustawienia w profilu, czy " - jeden checkbox na ekranie profilu. w sumie można to podzielić na segmenty: - CMS - ADV - FORUM - USERS w Postgresie wykorzystać drzewka depesza i mamy kategorie z głowy Jeśli klient ma kasę, to można pociągnąc powyżej 2.000 - ale moim zdaniem zależy to od komplikacji Forum i ADV |
|
|
![]()
|
|
Może uznacie mnie za amatora... ale co to jest ADV
|
|
|
![]()
|
|
ADVertise:
Cytat("słownik ogólny Ectaco-Poland") 1 reklamować 2 anonsować 3 zareklamować 4 ostrzec 5 ogłosić, że się poszukuje 6 propagować czyli innymi słowy banery. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:45 |