![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 4 Dołączył: 22.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy możecie mi powiedzieć w jaki sposób mogę dodać całą tablicę array do jednej kolumny w bazie danych? Czy jest to w ogóle wykonalne w prosty sposób bez zbędnego "rozdrabniania się"?
Mam taki kod:
Wyświetlić tablicę potrafię, ale w jaki sposób dodać wszystkie "zaznaczone" checkboxy do bazy danych upychając wszystko w jedną kolumnę o nazwie "test"? Mogę prosić o jakiś prosty przykład? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
INSERT INTO `tabela`(kolumna) VALUES(1),(2),(3)
|
|
|
-PodepneSie- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam taka strone:
Czy jest mozliwosc "z sumowania" calej tablicy "rozrywka[]" w jednosc? czy musze za kazdym razem przy UPDATE cudowac indywidualnie? I w jaki sposob przefiltrowac tablice z nie porzadanego kodu(XSS,SQLInfect) - czy jest to konieczne? $_POST['rozrywka'] = htmlspecialchars($_POST['rozrywka']); zwraca blad: Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in C:\xampp\htdocs Z gory dzieki za pomoc w zrozumieniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:11 |