![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2011 Skąd: Leszno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam dzisiaj oglądałem wiadomości i mówili o czarnym piątku czy o jak to się tam nazywa u nich(USA). Polega na tym, że sklepy robią duże promocje na różne towary. Mówili również, że w poniedziałek w usa zaczyna się tzw. dzień elektroniczny i takie same promocje będą w sklepach internetowych. Moje pytanie brzmi czy mógłbym zamówić jakąś rzecz do polski? Zamaiwał ktoś już w takie święto, bo naprawdę okazja jak są takie zniszki? Oczywiście wiem, że to trzeba do innego kuriera skorzystać niż z tego co sklepy, ale nie wiem jak się do tego zabrać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak doliczysz koszty cła i wysyłki to nie wiem czy cena będzie jeszcze taka atrakcyjna. Poza tym niektóre sklepy nie wysyłają towarów do Europy. Najlepiej byłoby po prostu tam pojechać, ale to jest opłacalne tylko od pewnej puli towarów i najlepiej przygotować się do tego dnia dużo wcześniej kupując bilet na przelot w obie strony.
Ten post edytował darko 25.11.2011, 23:26:53 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ech ,na elektronikę jest cło?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pewności odnośnie cła.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2011 Skąd: Leszno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O cło się nie martwię chodzi mi tylko czy była by taka możliwość. Jeżeli tak to co bym musiał zrobić
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Musiałbyś poszukać amerykańskie e-sklepy ,które sprzedają towary na UE.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
O cło się nie martwię chodzi mi tylko czy była by taka możliwość. Jeżeli tak to co bym musiał zrobić Zamówić coś w sklepie, który takie obniżki ma. Sprawdź tutaj - http://www.overstock.com/. Sklep z dostawą do Polski. Jeszcze w nim nic nie zamawiałem, więc nie wiem jak odbywa się zamówienie i dostawa. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 20:55 |