![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po ostatnich zmianach na stronie Inteligo udalo mi sie zalogowac i zczytac dane konkretnego konta ale niemoge pobrac pliku, ktory zawieta spis tranzakcji danego konta. Moze ktos z was sie juz uporal?
Ponize moj kod i prosze o pomoc jak ktos zauwazy co jest nie tak: skrypty skladaja sie z 3 plikow: index.php inteligo.inc, _bank.inc plik <b>index.php</b>
plik <b>_bank.inc</b>
plik inteligo.inc
Jak ktos cos zauwazy co robie nie tak to niech smialo pisze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 5 Dołączył: 2.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na końcu zamiast $postFields['dynsub_12']
powinna być zmienna $postFields['dynsub_13'] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odswieżam, no i co z tym zapisem historii? Kolega poradził sobie? Ja sie rownież zatrzymałem w tym miejscu. zamiast zapisywac mi plik z hostoria np. csv, to curl zapisuje mi tresc strony, . Czyli cos nie tak, moze cos w header w curl ma byc odpowienio ustawione.
Ktoś podpowie? Nikogo to nie interesuje? NIema tu nikogo kto nie ma tego zrobionego? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odgrzewam kotleta....
Znowu atakuje inteligo ale teraz widze ze chyba jakies zabezpieczenie wprowadzili bo nic mi sie nie pokazuje a dokladnie tekst Błąd działania aplikacji W trakcie działania aplikacji wystąpił błąd. Opis błędu jest niedostępny. Konto Inteligo prowadzone jest przez PKO Bank Polski. Gwarantowanie depozytów Kto pomoze? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odgrzewam kotleta.... Znowu atakuje inteligo ale teraz widze ze chyba jakies zabezpieczenie wprowadzili bo nic mi sie nie pokazuje a dokladnie tekst Błąd działania aplikacji W trakcie działania aplikacji wystąpił błąd. Opis błędu jest niedostępny. Konto Inteligo prowadzone jest przez PKO Bank Polski. Gwarantowanie depozytów Kto pomoze? 3 dni temu napisałem klasę do pobierania historii z intrligo oraz PKObp koncze teraz wykonywanie przelewów |
|
|
![]()
|
|
3 dni temu napisałem klasę do pobierania historii z intrligo oraz PKObp koncze teraz wykonywanie przelewów mozesz naprowadzic co jest zle ewentualnie czy sprzedal bys skrypt, ponizej wklejam co do tej pory kombinowalem, gdzie mam byka ze zalogowac sie nie moge do banku
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 01:29 |