![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem, mam div'a w którym jest tymczasowo ustawiony height na 500px, ale jego zawartość przekracza ten rozmiar i wychodzi poniżej...co najlepsze w IE8 ten div automatycznie sam się powiększa i wygląda to tak jak ma (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Link -> http://www.techos.pl/emilla/produkt.html konkretnie chodzi mi o div content_box |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh za flasha się ludzie bierzecie a podstaw HTML/CSS nie znacie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
0. Usuń height:500px z klasy "content_box", 1. Usuń height:107% (sick!) z klasy "product_box", 2. Dodaj clear:both do klasy "footer_bg", Nie ma za co (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) P.S. a nie - to nie FLASH (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fajny skrypcik swoją drogą (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - zwracam honor ;P Ten post edytował Sephirus 22.11.2011, 21:32:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzięki wielkie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Już prawię ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) teraz mi zniknęło białe tło z content_box (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Za długo przy tym siedzę i już chyba nie myślę logicznie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) P.S. A flasha nie cierpię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dlatego zawsze szukam alternatyw w jquery (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nikt nie wie jak zrobić żeby content_box miał background: #fff; skoro nie ma tam height (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Nikt nie ma żadnego pomysłu ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
AMEN (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif)
Dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na to nie wpadłem, a właśnie próbowałem pobrać tą wysokość za pomocą JS .... a tu takie proste rozwiązanie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dzięki jeszcze raz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:32 |