![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chodzi o bład:
Dopiero sie uczę więc nie bardzo wiem co mam zrobic. Jedyne co rozumiem to ze komunikat zwraca mi że nie ma kolumny 'sc_order_email'. Dołacze część pliku common.php gdzie znajduje sie $sc_order_email:
Co mam zrobić żeby nie wyskakiwal mi ten komunikat? Pozdrawiam i z góry dziękuje za udzieloną mi pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Może
nie: sc_order_email a: sc_send_order_email -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to zobacz w bazie danych jakie kolumny ma tabela tbl_shop_config
Cytat Nadal jest ten błąd. Nie, błąd powinien teraz być inny. Jeśli masz dokładnie ten sam błąd, to zmieniłeś nie tam gdzie trzeba
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Juz naprawione musialem dodac klumny sc_order_email do tabeli. mozna zamknac i dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.
Ten post edytował ragen 21.11.2011, 23:06:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 20:51 |