![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam i nie mogę nic znaleźć. Mam zapytanie do bazy, którym otrzymuję dane: dana1 dana2 dana3 dana4 max do 10 pozycji (ale za każdym razem inna ilość pozycji) W jaki sposób można przypisać każdą z danych do innej zmiennej: dana1 => zmienna1 dana2 => zmienna2 dana3 => zmienna3 dana4 => zmienna4 aby można było się do niej odwołać dalej w kodzie? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zapisywać to do tablicy asocjacyjnej?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm to nic nie zmienia bo nie mam pojęcia jak to ugryźć żeby każda z danych (których nie znam) była przypisana do innej zmiennej
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Taka pętla zapisze Ci każdy rekord w dwuwymiarowej tablicy w postaci $r[nr_rekordu]['0']. Pętla wykonuje się tak długo, dopóki znajduję w bazie danych wyniki. Nie testowałem, ale powinno działać ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:19 |