![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2011 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Dziś piszę z prośbą o pomoc... i dodam że jestem bardzo początkujący Tworze sobie system prywatnych wiadomości wszystko śmiga jak powinno czyli wysyła wiadomość i dochodzi ale... Uznaje inne linki za puste i odpala 'default' z funkcji case, czyli główną stronę, a ten pierwszy link odpala poprawnie jako ostatnią wiadomość wysłaną. W skrzynce odbiorczej zrobiłem że wyskakują wiadomości (dodam że moja strona jest oparta na funkcji case czyli że przejście między stronami działa właśnie na tej funkcji u mnie) przypisałem zmienną do case i w ogóle zrobiłem coś takiego:
bardzo byłbym wdzięczny za każdą radę, wypowiedź i w ogóle za pomoc. Ten post edytował plastus321 19.11.2011, 15:39:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
W tytule pisałeś coś o stronicowaniu. Jak to ma się do tematu, który tu opisujesz? I w ogóle jaki masz problem??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 3 Dołączył: 22.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2011 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tytule pisałeś coś o stronicowaniu. Jak to ma się do tematu, który tu opisujesz? I w ogóle jaki masz problem?? To też chcę zrobić, że np. po 10 prywatnych wiadomościach w skrzynce robi się następna strona itd. ale to też tak nazwałem bo niby jakieś strony to wytwarza własne... i nie wiem właśnie jak to zrobić... jak wspomniałem tylko tą najnowszą wiadomość mi pokazuje a te inne już ignoruje, nie wiem czemu... w pętli jakiejś to dać? czy może tablice? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dziś piszę z prośbą o pomoc... i dodam że jestem bardzo początkujący Przygode z forum zacznij od precyzyjnego wyslawiania sie i opisywania problemow. Chetnie bym Ci pomogl ale nie bardzo rozumiem w czym tkwi problem, a poniewaz jestem leniwy to nie chce mi sie czytac tematu kilka razy i zastanawiac sie o co chodzi.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż. Na prawdę ciężko zrozumieć o co Ci chodzi, ale:
1. case to nie funkcja, a instrukcja języka, w dodatku używana wewnątrz instrukcji switch. Chyba Ty sam źle go używasz, bo masz jakiegoś dynamicznego case-a:
chyba powinno być:
Możliwe, że cała architektura tego systemu jest skopana. 2. po header() należy użyć exit(). Ale ogólnie to i tak nie wiadomo, o co Ci chodzi. |
|
|
![]()
|
|
Dobra zamykam temat bo znalazłem rozwiązanie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale dzięki wszystkim za rady i w ogóle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:54 |