![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 3 Dołączył: 19.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. A więc postanowiłem na swojej stronie użyć modal-reveal. I mam taki problem, że mają się w nim wypisywać dane ściągane z bazy danych. A że to wyszukiwarka książek, to oczywiście mamy wiele znalezień. Jednak po otwarciu okienka nie pojawiają się dane z wybranego elementu, lecz z elementu który został jako pierwszy znaleziony.
Chodzi o to że np. mam znalezione książki o tytułach Ala i Ola. Ale znalazło pierwsze, dlatego nawet jak kliknę w Olę, to pojawią mi się dane z Ali. A potrzebuję by w takim przypadku pokazało Olę. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam Arhimenrius Ten post edytował Arhimenrius 19.11.2011, 00:14:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 39 Dołączył: 12.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj do id w data-reveal-id="myModal" oraz id="myModal" coś unikalnego, sugerowałbym id Ali/Oli.
Np. data-reveal-id="myModal_1" oraz id="myModal_1" dla jednej i data-reveal-id="myModal_2" oraz id="myModal_2" dla drugiej. I tak dalej dla pozotałych rekordów. -------------------- rm -rf /*
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 3 Dołączył: 19.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok. planuje to zrobić właśnie przez $_GET, ale wiem z doświadczenia że to niezbyt chce współpracować z kotwicami JQuery.
Po za tym to wygląda w ten sposób, że to jest ramka która włącza się bez przeładowania. Więc teoretycznie wysłanie metodą $_GET jest awykonalne. Ten post edytował Arhimenrius 19.11.2011, 13:00:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 39 Dołączył: 12.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przez $_GET? O czym Ty mówisz?
-------------------- rm -rf /*
|
|
|
![]()
|
|
No a w jaki sposób polecasz mi przesyłać dane by się odświeżało automatycznie? Praktycznie na JQuery się nie znam, dopiero zaczynam. Więc każda sugestia by była przydatna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszesz, że masz problem z jQery a rzucasz nam kod PHP...
|
|
|
![]()
|
|
Piszę że mam problem z odświeżaniem treści w oknie JQuery. Od <div id="myModal" class="reveal-modal"> jest zawartość w tym oknie. A daję dlatego PHP ponieważ to z powodu PHP (brak automatycznego odświeżania, pętla nie zapętla się pod każdą znalezioną książkę, nie wiem jak to inaczej wyjaśnić), kod nie działa poprawnie. Dlatego też zaznaczyłem TAG PHP
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:07 |