![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
struktura linków wygląda teraz :domena/index.php/costam , wiem że powinienem usunąć index.php żeby skórcić adresy ale narazie unikam setek przekierowań itp. Po wejściu na domena/index.php/podstronaktóranieistnieje wychodzi błąd 404 , jednak googiel poindeksował mi parę podston : domena/podstronaktóranieistnieje czyli bez index.php , po wejściu na taką pustą podstroną wywala komunikat : no input file specified. Jaki wpis zastosować do .htaccess zeby po wejściu na taką podstronę bez index.php pojawiła się strona noacces. Mój plik .htaccess , wycinek : CODE # Rewrite to index.php/access_denied/URL RewriteRule ^(.*)$ index.php/page/noaccess [PT,L] # Do not enable rewriting for other files that exist RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d # Rewrite to index.php/URL RewriteRule ^(.*)$ index.php/$1 [PT,L] Z góry dziękuję za pomoc. Pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 1 Dołączył: 20.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam tak:
Poza tym sprawdź czy masz dobrze skonfigurowany plik bootsrap.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:06 |