![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam w domq zainstalowanego Apche'a z php MySQL-em. Czy jest mozliwosc aby na jednym kompie(na localhoście) było na serwerze dostepne ASP, php oraz Java Server Pages. Czy ktoś wie jak to zrobić ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
asp chodzi na windowsowym iis, a java na tomcacie
-------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja akurat wiem:) Tylk osię pytam jak to zrobić abyu działało razem
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepsze rozwiazanie to chyba IIS wtedy zarowno php jak i ASP pojda jednoczesnie hm osobiscie swego czasu nawet laczylem je ze soba
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ASP - mówimy o ASP 3.0 czy o .NETowskim ASP ?
Tomcata i Apacha mozna razem zaprzegnac. Poszukaj na zagranicznych stronach. Wiem ze do wczesniejszych wersji Tomcata niz obecna (5) mozna bylo znalezc bez problemu rozwiazania. Dzial to na tej zasadzie, ze gdy wywolujesz strone JSP wowczas Apache korzysta z Tomcata reszta idzie wlasnie przez Apacha bo ma wieksze mozliwosci. -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do Apacha + Tomcata
http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&t....comp.lang.java co do Apacha plus ASP nie stosowałem ![]() pzdr patS -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest mod_mono i dzieki niemu, można korzystać z ASP.NETu pod apache'm
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:48 |