![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam pewien problem ze swoim skryptem. Umieściłem w nim weryfikację e-mail przy pomocy skryptu php. Z formularza do skryptu dane przy pomocy skryptu w jQuery i ajaxa przechodzą do skryptu.
Generalnie przechodzą i są sprawdzane poprawnie. Problem polega na tym, że nie wiem jak dane przychodzące sprawdzić i coś na tej bazie zrobić. fragment kodu o który mi chodzi wygląda następująco:
Jak dla mnie wszystko działa tzn. wysyłam dane do pliku test2.php a następnie dzięki funkcji przy atrybucie sukces odbieram dane i jeśli jest true to ustawiam flagę. Potem, jeśli flaga jest correct to kończę funkcję z wynikiem true. Rzeczywistość jest jednak inna - gdy wykonuję skrypt to zawsze najpierw wywołany zostaje alert z nr 2 a dopiero potem z nr 1 czyli tak jakby kod był wykonywany od dołu i dlatego nigdy flag nie jest przypisany. Tutaj jest cała strona na której to testuje: http://sebastianperyt.pl/javascript/testJQ.html Będę wdzięczny za podpowiedzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:26 |