![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
utknąłem w martwym punkcie i nie wiem jak sobie dalej poradzić. Strona wyświetla się cała poprawnie. Problem polega na tym, że nie wyświetlają się dane pobierane z bazy. Wydaje mi się, że pogubiłem się w "" Będę wdzięczny za pomoc i ewentualne uwagi ![]() Chodzi o ten fragment.
A tu cały kod z pliku:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jak chcesz wykonać kod PHP to ma to być zapisane jako normalny kod PHP a nie jako tekst w ECHO.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślam się, że chodzi o to, ale nie mogę znaleźć informacji w jaki sposób wyłączyć ten fragment z echo?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pierwszym listingu pokazałeś jedną ogromną instrukcję "echo".
Gdzieś w środku jest mysql_query i pętla. Ona chyba powinna się wykonać, a się nie wykonuje - nic dziwnego, bo gdzieś wcześniej nie zakończyłeś stringa cudzysłowem... |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję za pomoc
![]() Wklejam poprawny kod - może komuś się kiedyś przyda.
|
|
|
![]()
|
|
Przed ostatnim "</select>" zjadłeś ECHO.
Pisz to na spokojnie. To są banalne rzeczy a nie żadna magia i nic nie wybuchnie nawet jeśli się pomylisz. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:41 |