![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam..!
Temat zapewne wałkowany był juz na forum...Mianowicie poszukuje materiałów na temat OOP, przeczytałem arykuły z php.pl, jednak nadal jest mi mało..Starałem się szukać na stronach zagranicznych, bo o tym ze w polskim internecie na ten temat nie znajdzie sie chyba nieczego to już chyba wszyscy wiedzą...Lecz nawet tam na zagranicznych stronach nic ciekawego nie znalazlem...jedynie podstawy i krotki opis...Jeśli dysponowalibyście jakimis linkami, to prosiłbym, żebyście mi pomogli, najchętniej skorzystałbym jeśłi byłby to opis OOP z implementacją w C++, lecz jeśli takowego nie będzie ksorzystam z każdego innego...może być po angielsku(nie sprawi mi to problemu) -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(matys @ 2004-07-07 07:35:33) Witam..! Temat zapewne wałkowany był juz na forum...Mianowicie poszukuje materiałów na temat OOP, przeczytałem arykuły z php.pl, jednak nadal jest mi mało..Starałem się szukać na stronach zagranicznych, bo o tym ze w polskim internecie na ten temat nie znajdzie sie chyba nieczego to już chyba wszyscy wiedzą...Lecz nawet tam na zagranicznych stronach nic ciekawego nie znalazlem...jedynie podstawy i krotki opis...Jeśli dysponowalibyście jakimis linkami, to prosiłbym, żebyście mi pomogli, najchętniej skorzystałbym jeśłi byłby to opis OOP z implementacją w C++, lecz jeśli takowego nie będzie ksorzystam z każdego innego...może być po angielsku(nie sprawi mi to problemu) poszukaj gdzies na googlach kursu c++ bez cholesterolu - z tego co pamietam dosc dobrze jest tam opisane OOP, ale nie tylko tyle ze c++ tak naprawde nie jest stworzony do OOP - w nim sie po prostu programuje - i IMO jego najwieksza zaleta to elastycznosc - kazdy moze pisac we wlasnym stylu... co jednak ma tez pewne wady - nie jest to jezyk specjalnie stworzony do OOP, jesli takiego szukasz to przerzuc sie na jave, albo cos doglebnie obiektowego a i jeszcze jedno - na googlach poza tym ktory wymienilem jest cala masa materialow o OOP, nawet nie proboj mowic ze szukales, bo nie szukales - jak poswiecisz troche czasu (10min? ![]() -------------------- warsztat: apache/2.0.50 | php 5.0.0 | gcc 3.3.4 | postgres 7.4.2 | vim 6.3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
jeśli chodzi o php - polecam http://www.phppatterns.com/
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:30 |