![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Moduł zadań
================ chce określić jakie winien miec taki moduł cechy - co pownien robić czym się zajmować czy też nalepiej włączyć outlooka i tam zobaczyć jako wzór ? ja to widze następująco: pola tytuł opis typ spotkanie telefon urodziny ble ble :-) kontakty czas_od czas_do podział zadań: - jednorazowe; cylkiczne (codzienne; tygodniowe; miesieczne; kwartalne; roczne; okreslone_przez_usera) powiadomienie TAK/NIE funkcjonalnosc ... hmm brak weny tworczej czy tez pozna godzina - tutaj licze na was ... Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
no więc, miałem ostatnio również pewną zagwózdkę (szczerze powiedziawszy mam ją do teraz i będę miał aż nie skończę projektu bazy pod projekt ![]() ![]() ![]() KategorieTypowZadan IDKat|NazwaKat| i inne wlasciwosci wspolne dla grupy zadan jak np. element do ktorego zostaja przypisane, w moim rozwiązaniu mogą to być komórki/centra/piony ale to już akurat zależy od konkretnej implementacji ![]() TypyZadan IDTypuZadan|NazwaTypu|DataOd|DataDo| i inne wlasciwosci potrzebne dla typow zadan Zadania IDZadania|IDTypuZadania|Status(on/off)|Dodatkowe elementy dla typów jak np przypisanie zadania do konkretnego typu produktu (u mnie akurat kategorii ![]() ZadaniaZatrzymane IDZadania|DataZatrzymania|DataWznowienia do tego ZadaniaUkonczone, ElementyZadan itd, akurat jestem w trakcie projektowania tej bazki również więc jak skończę podeślę strukture mniejwięcej ![]() Pzdr patS -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
patycjusz: nie mow, ze ten system klasy ERP piszesz sam, bo nie uwierze ze cos takiego piszesz?
![]() Ten post edytował halfik 30.07.2004, 09:00:22 -------------------- ![]() "Nie wiedziałem tylko, że Bóg też był na grzybach, gdy majstrował przy wszechświecie" (Janusz Wisniewski) dev: gazeta.ie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:53 |