![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie program, który łaczy się z moim skryptem PHP. Początkowo myślałem że danych będzie mało więc wysyłałem GETem, ale teraz muszę wysyłać więcej danych więc postanowiłem że pomieszam to z POSTem (czyli w dokumencie będzie dodwać x=y). Problem w tym, że nie ważne czy wysyłam to jako GET czy POST (biblioteka której używam do połaczeń umożliwia dodanie zawartości nawet przy GET), PHP nie widzi tej wartości w $_POST['x'] (kiedy $_GET działa poprawnie nawet przy metodzie POST). Ktoś wie może dlaczego/jak to naprawić? Z góry dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
GETa pobierasz przez adres w przeglądarce, a POSTa jak wyślesz formularz - ot tak się nie pojawi.
Poza tym pokaż kod - wtedy coś podziałamy. Ten post edytował IceManSpy 11.11.2011, 23:16:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okazało się że trzeba było ustawić Mimetype na application/x-www-form-urlencoded . Dzięki za próby pomocy!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:22 |