![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak rozwiązać kwestię pozycjonowania strony.
Zakładając że mam stronę z artykułami i jest includowany plik newsy.php w pliku index.php Plik news php zawiera listę artykułów i w linku wysyłam wartości metodą $_GET do index Krótka treść i przycisk "czytaj więcej" link wygląda tak
Z bazy są pobierane - tytuł strony, kluczowe, opis i wysyłane do index.php Dzięki temu kiedy ktoś kliknie w Poleć na fb, gg, itd wysyła link dokładnie tej strony a także opis, tytuł również tego artykułu. Wszystko dobrze ale czy pod kątem przeglądarki te rozwiązanie jest dobre ?
Kolejna kwestia kiedy mam postrony które są wyświetlane za pomocą swich-case
Jak to zrobić też wysyłać wartości - tytuł, kluczowe, opis jak wyżej czy na sztywno wpisać w plikach np serwis.php kontakt.php itd a co jeśli plik index.php ma wypełnione wartości - tytuł, kluczowe, opis i includuję tu jeszcze np serwis który również ma wypełnione na sztywno te wartości. Proszę o jakąś poradę jakie rozwiązanie jest dopbre bądź link do jakiegoś szablonu który to obrazuję. Pozdrawiam Ten post edytował lukaszk 11.11.2011, 20:26:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:56 |