![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam do sprzedania oryginalny komputer DELLa - do zastosowań serwerowych. Oto podstawowe parametry jednostki: 2 procesory Pentium III 600 MHz 320 MB RAM DIMM ECC 2 dyski SCSI po 10 GB każdy bogato wyposażona dwuprocesorowa płyta główna (kontrolery SCSI, ATA, USB, LAN, AUDIO) w komplecie oczywiście napęd CD i FDD... obudowa oryginalna - serwerowa - w pełni modularna i rozkładana (brak mocowań na śrubach, wszystko na szynach i zatrzaskach...) Obudowa jest lekko uszkodzona - jedna pokrywa ma wyłamane zatrzaski (ktoś widocznie nie wiedzial jak ja otworzyć, a przecież wystarczy nacisnąć jeden guzik na przednim panelu...) Cena za jednostkę: 1200 zł brutto Dokładniejszą specyfikację, fotki i ewentualnie numer seryjny kompa (można po numerze sprawdzić wszystkie parametry na stronie DELLa) podam osobom zainteresowanym kupnem.. Mam tez do sprzedania uzywany monitor EIZO FlexScanF56 17" - w dobrym stanie. Cena za monitor to 300 zł brutto. Zainteresowanych prosze o kontakt: email: birkofff@poczta.onet.pl GG: 1249221 Ten post edytował Birkoff 6.07.2004, 18:08:27 -------------------- Webcoder
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 15:34 |