![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proponuje by linki do manuala otwieraly sie w nowym oknie
2. Nie dzialaja, niektore obrazki (emotikony) ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopisałbym, niestety kilka uwag- nie działają w starych postach niektóre tagi (np. oznaczające treść XHTML etc.), kilkakrotnie zamieniło mi znak (np. "\") na jego oznaczenie &#...; (zupełnie bez powodu, wkleiłem go poprawnie), niepotrzebnie pojawia się inf "edytowany przez..." nawet wtedy gdy nikt nie zamieścił innego posta pod spodem itp. itd. ale nie dopiszę ;-) bo 1. domyślam się, że trwa jeszcze faza dostososywania IPB i powyższe problemy są znane 2. jak rozumiem do zgłaszania błędów od teraz służy Bugzilla :P
Pozdrawiam Bartek Ten post edytował marlowe 6.07.2004, 17:52:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
No brawo - wlaśnie po to jest zainstalowana bugzilla, żeby nie smiecić tutaj informacjami o błędach...
Jakbyście tam zajrzeli, to zauważylibyście, ze błedy, które zgłaszacie po kilka razy są już znane... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm. Przecież ja dokładnie to samo napisałem. Zajrzałem na Bugzillę i widziałem je.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to po co umieszczasz je tutaj drugi raz??
emotki dzialaja wszystkie - tego jestem akurat pewien -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj co do Smilies to się nie zgodze nie wszystkie działaja. Są posty w których niestety zamiast Smielies'ów pojawiają się tylko opisy obrazka. I to nie tylko na moim kompie, pod IE i Operą...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieje sie tak dlatego, poniewaz (prawdopodobnie) kilka dni temu byla zmieniana domena forum
to wedlug mnie jest przyczyna... -------------------- Michał Płachta
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale dlaczego tylko w niektórych postach tak sie dzieje?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Myślę, że tu chodzi po prostu o posty, które powstały po konwersji, ale jeszcze przed przeniesieniem forum na domenę: forum.php.pl
Podajcie adresy przykładowych postów, to wtedy będę mógł zdiagnozować problem. -------------------- Michał Płachta
|
|
![]()
|
|
[1 lipca 2004] PHPEdit 1.0.1
[2 lipca 2004] jsXPserv - kontrola serwera, ... po polsku [php] Wyśietlanie fragmentu kodu określoną ilość r [strona + oferta] www.thc.net.pl, hosting :] Starałem sie z kilku różnych miejsc. JAk chcesz wiecej linków to mów śmiało. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak jak mowilem - to wina blednych juz sciezek
-------------------- Michał Płachta
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:54 |