![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Umieszczam gotową klasę która przestała działać:
Klasa przestała działać ![]() Wiem że google zmienia co jakiś czas swoje struktury, żeby tego typu skrypty przestały działać. Mógł by ktoś mnie naprowadzić na co mam zwrócić szczególną uwagę i naprowadzić mnie żebym mógł zmodyfikować żeby znów działało ![]() Na pewno powyższa klasa przydała by się wielu osobą ![]() -------------------- Dobro popłaca - zawsze !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Udało Ci się może rozwiązać ten problem? Z góry dzięki za pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 8 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy czasem google nie zablokowało Ci adresu IP ze względu na częste i głębokie odpytywanie pozycji?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, skrypt przestał działać na rożnych serwerach...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://shpyo.net/php/google-rank/ - spróbuj tej, jak ona zawodzi to coś się zmieniło w strukturze.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 03:25 |