![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Wydawało mi się że to rozwiązałem wstawieniem ob_start(); przed session_start();, ale jednak nie do końca działa. Bo gdy kliknę "Otwórz w nowym panelu" na wyloguj, to za pierwszym razem nie wylogowuje i wyświetla:
Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/domains/xxxx/public_html/dane.php:7) in /home/xxx/domains/xxx/public_html/prawo.php on line 64 Nie pojawia mi się to już nigdzie poza tym gdy otworzę w nowym panelu link "Wyloguj". Proszę o niezamykanie tego tematu, (bo podejrzewam że pewna osoba chętnie to zrobi), problem nie jest jak to usunąć, bo już to zrobiłem, ale błąd dalej wyskakuje tym razem "z ukrycia". i O to mi chodzi. Dlaczego tak jest? Może to źle że sesję sprawdza (nie startuje! Statruje sesję na samym początku pliku "index") w includowanym pliku? Czy może linia 64 która niby zawiera błąd: Powinna być na samym początku pliku? Nie wiem już o co może chodzić... Ten post edytował Tho 6.11.2011, 13:25:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:41 |