![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Proszę o ocenę mojego niewielkiego projektu, zarówno ze strony technicznej jak i wizualnej. Zadaniem strony jest odliczanie czasu do wakacji i innych mniej lub bardziej ważnych dat w ciągu roku szkolnego. Strona raczej mało ambitna ale powstała tylko i wyłącznie z nadmiaru wolnego czasu. ![]() countdown247.pl Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W komentarzach jest jakiś problem z suwakami-ajaxowy request jest wykonywany podczas przesuwania suwakiem,lub scrolowania myszą przez co obraz mruga.
Ten post edytował Niktoś 5.11.2011, 19:34:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Graficznie bardzo ładnie, tylko mam problem z tymi selectami. U mnie są białe więc trzeba najechać na każdy z osobna żeby znaleźć odpowiedni
![]() @up Suwakami, ale to tak na marginesie Ten post edytował drozdii07 5.11.2011, 19:29:04 -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chrome w ogóle jakoś dziwnie renderuje-u mnie w aplikacji renederuje CSS'a wszędzie tak samo oprócz na chrome.Napisałbym trochę więcej o tym ,ale to nie ten temat.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona podatna na xss
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, tak.. wychodzi mój brak doświadczenia
![]() podatna to fakt, prosiłbym jednak o nie testowanie więcej, postaram się naprawić ten problem w najbliższym czasie i dzięki za uświadomienie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się wydała smutna (chrome, kolorystyka jak ) i niestety za szeroka i za długa (1024x768 crt) (nie mieści się w oknie, są suwaki). Czy okno "dodaj komentarz" musi być aż tak modalne?
Ale w sumie ok, pomysł ciekawy, szczególnie 'do sprzedania' jakimś serwisom młodzieżowym czy librusowi. Bardzo fajny pomysł na styl selectów (combo), niestety czarne na czarnym nie widoczne ![]() Można by pomyśleć o podobnym serwisie dla świąt katolickich czy rozgrywek piłkarskich. Ten post edytował Janusz1200 5.11.2011, 22:30:59 |
|
|
![]()
|
|
Można by pomyśleć o podobnym serwisie dla świąt katolickich czy rozgrywek piłkarskich.
Można wiele z tym rzeczy zrobić np organizator online-który by słał emaile jeśli data dobiłaby do końca przy jakimś wydarzeniu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysły można wyliczać bez końca
![]() ![]() EDIT: Nie zauważyłem posta wyżej ![]() Ten post edytował drozdii07 5.11.2011, 22:42:28 -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Sam bym nad takim czymś popracował,ale teraz co innego robię ,pomysł na prawdę dobry trzeba by było go tylko rozwinąć.Ciekawe czy są strony o podobnej tematyce?
|
|
|
![]()
|
|
Google -> Odliczanie do
![]() -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Znakomicie.Trochę gradientu bym dodał z left top żeby wtopić lewa stronę ale jeśli to komplikuje to może rezygnacja z lewego bordera.
Atak XSS należy pominąć milczeniem. Jeszcze pomyślałem, że trochę dużo background obrazkowych myślę o back i main. Czy nie lepiej byłoby tylko gradientowy bg a w all i main transparent? Zresztą wrzucę to na Tutaj to zobaczysz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobał mi się styl tych selectów, pozwoliłem sobie wykorzystać na mojej stronie (bez grafiki, sam css)
Pozdrawiam Janusz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:46 |