![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z API Allegro mam już troszkę doświadczenia ale stanąłem na takiej głupocie jak pobranie sprzedanych aukcji.
Chce wysłać do klientów link do systemu (wcześniej umieszczałem go w wiadomości dla kupującego, ale nikt tego nie czyta). Próbuje się zagłębić w dokumentacje i na razie mam tyle: MyAccount2 - Pobieram listę aukcji sprzedanych MyContact - Pobieram na podstawie powyższego dane kontrahentów. No i by było prawie wszystko ok - mam dane aukcji i dane kontrahenta ale brakuje mi jednej rzeczy - liczby zakupionych przedmiotów. W opisie aukcji mam tylko sumarycznie.. Nie ma w tym API żadnej sensownej metody, która po ludzku listuje pojedyncze sprzedaże? ![]() Mały edit: doGetPostBuyFormsDataForSellers - czytałem o tej metodzie i ją ominąłem ze względu na to, że pobiera dane z formularzy, a przecież chyba właśnie jest tak, że nie trzeba ich wypełniać (można stronę opuścić?). Teraz właśnie nie pamiętam jak to jest, a nie będę kupował na próbę. Ten post edytował markonix 5.11.2011, 14:41:37 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od pobierania ilości zakupionych sztuk/par jest metoda doGetBidItem2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak.. Właśnie ją miałem otwartą ale z tego wynika że trzeba już użyć, aż 3 metod do wykonania jednej rzeczy.
Zacznę pisać ale może jeszcze ktoś ma prostsze rozwiązanie? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie istnieje prostsze rozwiązanie niż doGetBidItem2 + doGetPostBuyData.
Zawsze możesz parsować emaile. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 23:39 |