![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Próbuję stworzyć stronkę, na której będzie między innymi przycisk "Pokaż wszystkie wyniki". Po jego naciśnięciu będą pojawiać się wszystkie wyniki spotkań znajdujące się w bazie danych. Jest to jedna z wielu opcji wyświetlających wyniki, które posiadam. Chciałbym do tego dodać jeszcze przedział z jakiego mają być wyświetlone wyniki za pomocą pól select. Dodałem do każdego forma dwa pola select, z których pobierane sa dane i wyświetlane według nich, ale nie wygląda to zbyt ładnie jak przy każdej opcji są te sa pola select, dlatego chciałbym pod wszystkimi opcjami umieścić te pola i ustawiać ich wartości, a następnie po kliknięciu na przycisk submit wybranej opcji pobrać dane z pól i wyświetlić. Niestety nie wychodzi mi to ze względu na to, że w formie, w którym znajdują się pola SELECT nie ma submita i chciałbym, aby tak zostało.
CODE <form method='GET'> <input type='submit' name='Wszystkie' value='Wszystkie_wyniki'> </form> <form method='GET'> <select name='poczatek'> <option value="1">1</option> </select> <select name='koniec'> <option value="2">2</option> </select> </form> W taki sposób to wygląda no i teraz klikając na wszystkie losowania powinno wykonać się zapytanie z parametrami $_GET['poczatek'] i $_GET['koniec'], niestety nie są one przekazywane i nie wiem za bardzo jak to zrobić. Mam nadzieję, że będziecie wiedzieć o co mi chodzi ![]() Ten post edytował andyet 4.11.2011, 12:27:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:21 |