![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie, staram się wyszukiwać informacje w sieci i nie spamować for jednak teraz nie mogę nic znaleźć (to forum również przeczytałem i nie ma nic co jest mi w stanie pomóc)
Jeśli przeoczyłem a jest to przepraszam. Problem polega na tym, że chciałbym pobrać nazwę akurat przetwarzanego pliku bez rozszerzenia i następnie wynik przypisać do zmiennej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popatrz w manualu na $_SERVER['PHP_SELF'] oraz $_SERVER['SCRIPT_NAME']. Generalnie na całą zmienną $_SERVER.
Ten post edytował sadistic_son 2.11.2011, 19:57:06 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:59 |