![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 28.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowalem sobie:
http://switch.dl.sourceforge.net/sourcefor...erv3.1Beta1.exe I mam pewien dziwny problem... Skrypt php nie chce mi wyswietlic tego co zostalo napisane w formularzu, tzn. strona z formularzem ma odnosnik do skryptu, gdzie powinno zostac wyswietlone to co zostalo wpisane (do TextBoxow odnosze sie poprzez $nazwa). Skrypt napewno jest dobry bo nawet dla pewnosci wyslalem go na serwer php i dziala prawidlowo. Troche to dziwne... A tak apropo jest jakis parametr do uruchamiania apacha, zeby uruchamial sie jako ukryty? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 28.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niech ktos pomoze bo nie wiem co zrobic :cry:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
moze dlatego ze jak nazwa wskazuje jest to wersja BETA
![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21 |