![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Glasgow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie! Mam pewien problem, postaram się wyjaśnić w prostych zdaniach. Tworzę sobie system komentarzy na moją stronę i postanowiłem użyć jQuery tak, aby po kliknięciu w obrazek emotikonu wrzucało jakiś tekst do textarea, który później przerobię za pomocą PHP i wyślę do bazy. No i mam problem. Oto mój kod:
Są to tylko trzy, nie daję wszystkich, bo są praktycznie takie same a jest ich 22. I teraz objaśnienie. img#[numer] - jest to ID obrazka, który ma być kliknięty, #Komentarz - jest to ID textarea. I teraz problem jest taki.. gdy kliknę na obrazki, wszystko doskonale się dodaje. Ale jeśli wpiszę coś w textarea i kliknę w obrazek nic nie dodaje mi się do textarea, nie mam pojęcia dlaczego. Będę wdzięczny jeśli ktoś pomoże. ![]() Pozdrawiam, Evil. @EDIT: Wrzucę tutaj link do filmiku, który wstawiłem na YouTube, aby pomóc wam przeanalizować mój problem. Pozdrawiam. ![]() Problem JavaScript - KLIK Ten post edytował evilpr0 3.11.2011, 03:42:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Glasgow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zamiast .append() użyj czegoś takiego:
Niestety jest tak samo.. @EDIT: Działa na Internet Explorer i Operze, nie działa na Mozilli.. any ideas? Ten post edytował evilpr0 3.11.2011, 00:36:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:04 |