![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_mars- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wtam!
Mam problem. Chodzi o zapis do pliku*.txt i niewypelnione wszystkie pola formularza. Gdy ktos nie wypelni jakiegos pola chce aby pojawilo sie "wypelnij wszystkie pola" i zeby to bylo w szablonie starej strony a nie otwierala sie nowa...tzn znika formularz i pojawa sie napis: "wypelnij wsztskie pola. Pomocy! ... mam nadzieje ze wiecie o co chodzi ![]()
Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno dzialac i spelniac twoje oczekiwania... |
|
|
-Gość_mars- |
![]()
|
Goście ![]() |
...otwiera sie czysta strona...
![]() Kod <input type=\"button\" onclick=\"history.back();\" value=\" Cofnij\"> postaram sie jescze w necie gdzies znales taki formularz i podam link, ale moze ktos zczail tak jak to opisuje ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to masz przeciez wszystko w tym samym pliku zadna nowa strona sie nie otwiera... dolacz poprostu ten kod... przed chwilką sprawdzilem u siebie i wszo dziala ladnie i prawidlowo ![]() Ten post edytował EsTeL 4.07.2004, 22:29:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może jemu chodzi o to, żeby po wystąpieniu błedów był powrót do formularza ale żeby były tam wpisane stare (niepoprawne) dane?
-------------------- ![]() |
|
|
-Gość_mars- |
![]()
|
Goście ![]() |
sorki wprowadzilem w blad. nowa strona sie nie otwiera ale zamiast formularza i calej strony pojawia sie biala i napis: "Nie podano wymaganego parametru..." a ja chcialbym zeby zostala poprzednia i tylko w miejscu formularza pojawil sie ten napis...ja chce moja nawigacaje i wszystko co tam sie znajdowalo
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod formularza zawrzyj np. w funkcji ShowForm(), i w pliku sprawdzającym użyj np.
-------------------- ![]() |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
@dabros
TAK TAK TAK!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
OK
Ten post edytował Dabroz 4.07.2004, 22:38:25 -------------------- ![]() |
|
|
-Gość_mars- |
![]()
|
Goście ![]() |
...
![]() formularz.php
i save.php
...ale wstyd ![]() |