![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--aro-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam pytanie czy w treści zmiennej można włożyć instrukcje include w jakiś sposób??
Chodzi mi o takie coś... $nazwa[]=" Jakiś tekst 1 <?php include('zmiennybaner.php'); ?> dalsza część tekstu " $nazwa[]=" Jakiś tekst 2 <?php include('zmiennybaner.php'); ?> dalsza część tekstu " $nazwa[]=" Jakiś tekst 3 <?php include('zmiennybaner.php'); ?> dalsza część tekstu " $nazwa[]=" Jakiś tekst 4 <?php include('zmiennybaner.php'); ?> dalsza część tekstu " $nazwa[]=" Jakiś tekst 5 <?php include('zmiennybaner.php'); ?> dalsza część tekstu " |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo.
Proponuję taki zabieg. Dajmy na to, że plik zmiennybanner.php ma taką zawartość:
zmień to na
wtedy będziesz mógł robić tak
Ten post edytował peter13135 31.10.2011, 16:49:25 -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ewentualnie:
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja propozycja
Nie używałbym eval... Można to ładnie wrzucić w funkcję:
To chyba najlepsza opcja ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:59 |