![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam nastepujacy problem.
Chciałby w formularzu rejestracyjnym przesylac od razu dane lokalizacyjne miasta (w danm województwie) w poscie w tym celu odpalam fukcję js geoCodeCity przed submitem(). Mój kod:
Jak widac w kodzie używam metody alert w celach testowych , żeby wydrukowała mi odpowiednią współrzędną. Niestety firebug wyrzuca błąd o takiej treści: ( przez ułamek sekundy wyświetla się ten alert ale potem leci submit i taki o to blad w firebugu:) prompt aborted by user [Break On This Error] throw Components.Exception...by user", Cr.NS_ERROR_NOT_AVAILABLE); Czy ktoś może mi coś doradzić ? Ten post edytował ir3nicus 31.10.2011, 13:00:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 10 Dołączył: 1.03.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem może być w tym, że biblioteka Googla używa do komunikacji z serwerem AJAXa. Więc w momencie jak wysyłane jak zapytanie na ich serwer Ty przechodzisz na inną stronę, automatycznie anulując żądanie. Wrzuć po prostu submita tutaj:
W ten sposób przejdziesz na inną stronę już z wypełnionymi wartościami w inputach. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki teraz właśnie działa. Pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:43 |