![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem uzyskać zwykłe radio na stronie aby można załączyć kiedy ktoś będzie chciał sobie posłuchać ale tutaj to już wogule nie mam pojęcia od czego zacząć.strone zrobiłem z panelem administracyjnym ze wszystkim ale w tym temacie nie daje rady
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niewiem o co ci dokładnie chodzi. chcesz dac na strone normalne radio czyli jaki np. rmf maxx
![]() -------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://lmgtfy.com/?q=radio+na+stronie
P.S. Sadzenie takich byków jak obaj koledzy to czysta ignorancja, ale nikt chyba tego nie zmieni. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodziło mi o dodanie małego playera do góry aby każdy mógł dać play i np. leci sobie w tle max czy planeta obojętne
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Otwórz player w nowym oknie.
|
|
|
![]()
|
|
Ty chyba poważnie w nogach śpisz i nie mozesz sie obudzic pierwsze zwracasz mi uwage za ortografie a nastepnie robisz z siebie barana co nie umie czytac ze zrozumieniem.... Playera w tle stronykiedy przegladasz strone mozesz sluchac radia
|
|
|
![]()
|
|
Ty chyba poważnie w nogach śpisz i nie mozesz sie obudzic pierwsze zwracasz mi uwage za ortografie a nastepnie robisz z siebie barana Lepszy baran niż analfabeta. nie umie czytac ze zrozumieniem.... Umie i próbuje Cię nakierować na dobre rozwiązanie. Wkomponowanie odtwarzacza muzyki (w tym konkretnym przypadku radia, żebyś się nie czepiał) w stronę gdzie użytkownik chce dodatkowo wykonywać czynności będące w małej badź żadnej relacji z ów procesem odtwarzania muzyki, to proszenie się o kłopoty. Powtarzam, uruchom odtwarzacz w nowym okienie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 17:32 |