![]() |
![]() |
-kohany- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czesc. Mam w kohanie kontroller artykuly, chce pod artykulami wyswietlac komentarze, przy okazji komentarze moga byc dodawana, usuwane, edytowane, moderowane, zatwierdzane, niezatwierdzane, przenoszone, przywracana itd. itd.
wiec nie bede wklejal komentarzy do kontrolera artykuly, tylko raczej do osobnego jak zrobic jak mam metode czytaj w kontrolerze artykuly i chce sie z tego kontrolera odwolac do kontrolera komentarze i wywolac metode wyswietl czyli jedna strona wyswietla artykul i komentarze do niego, ale komentarze maja byc w osobnym kontrolerze |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc. Mam w kohanie kontroller artykuly, chce pod artykulami wyswietlac komentarze, przy okazji komentarze moga byc dodawana, usuwane, edytowane, moderowane, zatwierdzane, niezatwierdzane, przenoszone, przywracana itd. itd. wiec nie bede wklejal komentarzy do kontrolera artykuly, tylko raczej do osobnego jak zrobic jak mam metode czytaj w kontrolerze artykuly i chce sie z tego kontrolera odwolac do kontrolera komentarze i wywolac metode wyswietl czyli jedna strona wyswietla artykul i komentarze do niego, ale komentarze maja byc w osobnym kontrolerze Przecież za to wszystko odpowiada model, więc z czym Ty masz problem? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
-kohany- |
![]()
|
Goście ![]() |
Najwyrazniej z zlego zrodla sie uczylem. Przenioslem to na model.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego tobie chodzi o HMVC
http://forum.kohanaframework.org/discussio...c-discussion/p1 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:57 |