|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
hej,
jak w temacie. do czego zaglądacie _regularnie_. moja krótka lista: webhosting.pl - nr 1 mniej lub bardziej wartościowych art. i newsów http://proseedmag.pl/magazyn - bardziej właśnie magazyn niż sam portal. szkoda, że cykl wydawniczy nie jest szybszy antyweb.pl - znacznie rzadziej, głównie ze względu na obniżający się poziom niebezpiecznik.pl - na granicy it i security, ale z gwarancją, że newsy są już odsiane z plew, nawet jeśli kosztem ich mniejszej aktualności a z zagranicznych, wystarcza mi techcrunch.com - poziom a jakim na rynku pl mógłbym tylko pomarzyć podzielcie się swoimi:) |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Zdarza mi się grać w pokera i sprawdzać pocztę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sprecyzuj cel pytania.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat(darko) Zdarza mi się grać w pokera i sprawdzać pocztę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sprecyzuj cel pytania. hehe;) pozostańmy przy tematyce około forumowej, czyli co czyta webmaster/programista/bazodanowiec jak ma przerwę na kawę tzw newsy z branży, ciekawe wdrożenia/rozwiązania, trendy, etc taki plotek.pl dla informatyków;) i coś co się da czytać cześciej niż raz na miesiąc (wada większości blogów) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%)
|
Bardzo lekkie rzeczy wyłącznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%)
|
Na przerwie gram w minecraft lub głupio szperam facebook, wypowiadam się tu, wypowiadam się na tablicy RPP, ale nie szperam nowinek - raczej chcę się oderwać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
W oderwaniu od pracy? Zazwyczaj blogi osób z tego forum na planecie wiszące, ogólnie planetę, toforum i G+. Jeśli już całkowicie oderwać się od "okołowebmasterki" to na G+ skrobię z ludźmi lub sobie czasem pogrywam tam w jakąś gierkę dla relaksu.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%)
|
kwejka
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 8 Dołączył: 24.09.2003 Ostrzeżenie: (10%)
|
A z jakich korzystacie serwisów zagranicznych z newsami w tematyce dla informatyków czyli webdesign/programowanie/php?
Znam mashable.com ale to zbiór wszystkich "około informatycznych" tematów a może jest coś typowego dla takich jak opisałem wyżej? A może coś nie US a ze starego kontynentu znacie? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
polecam http://css-tricks.com/ o php mizernie, ale jquery/css bardzo dużo fajnych treści
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja dzone.com przeglądam raz od dzwona coś ciekawego się znajdzie.
A tak przy okazji to jak się nazywa ten magazyn co Spawwn wypuścił (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) On był na forum ale jakoś nie mogę go znaleźć. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
A tak przy okazji to jak się nazywa ten magazyn co Spawwn wypuścił (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) On był na forum ale jakoś nie mogę go znaleźć. http://phpmagazyn.pl/ (umarł już?) Ten post edytował normanos 27.10.2011, 13:09:12 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź |
U mnie żelazną pozycją dnia jest Liferea (agregator kanałów RSS dla Gnome (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) i wybrane, interesujące mnie pozycje z listy:
Ubucentrum.net webhosting.pl packetstormsecurity.org owasp.org h-online.com (szkoda, że nie ma już polskiej wersji językowej (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) threats.pl (świetny blog na temat websecurity, chyba najlepszy, jaki udało mi się znaleźć, często aktualizowany) blog.wilgucki.pl ( blog Batmana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Do tego forum.php.pl |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 10:11 |