![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam system napisany w PHP generujący menu powiązane z modułami. Menu generuje linki takie jak http://moja-strona.pl/tresc/oferta/oferta-1/ Zaraz po domenie jest identyfikator modułu tj. tresc odpowiadająca za wyświetlanie treści może tam być jeszcze galeria, radio, cokolwiek. Chodzi mi o to, czy htaccess byłby zdolny ukryć dla oka ludzkiego ten parametr a pozostawić go widocznym dla mojego systemu ? W htaccess mam taką linijkę odpowiedzialną za linki
Z GETa dostaje taki adres tresc.oferta/oferta1/ który później system obrabia według własnych potrzeb. Pozdrawiam Adrian. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Chodzi mi o to, czy htaccess byłby zdolny ukryć dla oka ludzkiego ten parametr a pozostawić go widocznym dla mojego systemu ? Możesz zmienić jego miejsce, możesz zamiast klucz=wartość dać samą wartość, ale adres musi być pełen. Możesz te dodatkowe dane zapisać w sesji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:44 |