![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam muszę zrobić przechwytywanie znaków diakrytycznych w różnych językach i mam pewien problem.
Więc pokrótce, w celu przechwytywania znaków użyłem jQuery pluginem js-hotkeys. Wszystko byłoby piękne, ale muszę przechwytywać na "lewym alt" znaki do przykładu: w języku hiszpańskim na "lewy alt"+u ma pojawiać się znak: ú -> i tutaj pojawia się problem z IE, gdyż prawy alt + u w skrótach na IE oznacza ulubione (przynajmniej u mnie tak się włącza) podobne problemy są z "alt + e" (dodatkowy problem chrome - otwiera się lista "ustawienia chrome" ) , " alt + a " , " alt + c " , " alt + n " czy mógłby ktoś mi doradzić co z tym zrobić? Ten post edytował Hpsi 25.10.2011, 13:12:46 -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:04 |