![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik bbcode.cl.php
bbcode.lng.php (nazwa jaka ma sie znalesc w tym buttonie)
bbcode.tpl (na stronie wystarczy wstawic {bold} i pojawi sie ten button pogrubienie) Jak zrobic by zamiast buttona z nazwa pojawil sie obrazek bold.jpg ![]() Ten post edytował Kentaro 24.10.2011, 15:44:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj mu background?
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moglbys podac przyklad, ja probuje to ustawic od dwoch dni i nie wychodzi...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
Alez dowciapny... nie wiem czy masz ludzi za debili czy co.... caly czas szukam po google ale pisze ci wyraznie ze mi nie wychodzi
![]() Raz zamiast przycisku wyswietla mi sie biale tlo z ramka raz z napisem w srodku. Napisalem prosze o doklady kod a nie jakis malo przydatny link... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy jest sens się tak 'wypróżniać' na tego buttona (wiem że nie ma)...
Po wielu latach znalazłem formularzową ziemie obiecaną... http://sonspring.com/journal/formalize-css |
|
|
![]()
|
|
Pierwszy link z google:
http://sophie-g.net/jobs/css/e_buttons.htm MASZ DOKŁADNY KOD P.S. Daj głodnemu rybę, to się naje i znowu będzie głodny. Daj głodnemu wędkę to sam będzie łowił i już nie będzie głodny -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
Ok juz sobie poradzilem sam nie wiem co wczesniej zle robilem ale teraz juz dziala z takim kodem
Zadna z odpowiedzi, ktora byla podana wyzej nie byla pomocna... Ten post edytował Kentaro 24.10.2011, 20:17:03 |
|
|
![]()
|
|
Faktycznie background, o którym pisałem w ogóle nie był pomocny
![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
ze background to ja wiedzialem od poczatku, prosilem o gotowy kod bo mi nie wychodzilo a nie zbedne linki... z google to ja zawsze kozystam zanim pisze na forum tylko czasami cos mi nie wychodzi...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:43 |