![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 188 Pomógł: 1 Dołączył: 4.07.2009 Skąd: ... Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Korzystam z skryptu zamieszczonego na slidesjs.com i chcę zastosować następujący efekt. Mianowicie mam dwa elementy. Pierwszy ma pojawiać się odrazu drugi zaś po 2-3 sekundach. Skrypt oferuje takie rozwiązanie dla elementu drugiego. Lecz tutaj można wydłużyć efekt, zastosować inny dla tego elementu ale nie opóźnić. Kod animationStart: function(current){ $('.caption').fadeIn(1700); if (window.console && console.log) { // example return of current slide number console.log('animationStart on slide: ', current); }; }, Czy można za pomocą jQuery wykonać to o co mi chodzi?? Z góry dziękuję za wszelkie pomysły i sugestie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2010 Skąd: Kraków / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może coś takiego Cię zainteresuje:
var delay = (function(){ var timer = 0; return function(callback, ms){ clearTimeout (timer); timer = setTimeout(callback, ms); }; })(); i wywołanie np: delay(function(){ $.fancybox.close(); },time); |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:25 |