![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z Ming'iem. Po uruchomieniu jakiegokolwiek skryptu, który ma wyświetlac swf'y przeglądarka zwraca mi krzaki. Np.
zwraca: FWSRpĐú C˙˙˙+xኄh˙˙ ˙5Ż }ČČ;_A_80†@ Próbuję różne przykłady z manuala i żaden nie działa. Ming jest raczej zainstalowany poprawnie tzn. funkcja phpinfo() wyswietla taki komunikat o Mingu: Ming SWF output library - enabled Version 0.2a i w pliku php.ini odblokowalem rozszerzenie Minga. Mam serwer Krasnal w którego skład wchodzi m.in Apache 1.3.29, php 4.3.4. Byłbym wdzięczny za wszelkie porady. Ten post edytował ikioloak 3.07.2004, 12:44:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IE zapamiętuje Mime-type dokumentu i go nie odświeża, więc jeżeli na początku miałeś jakieś błędy php a potem je poprawiłeś, to będą krzaki. I odwrotnie: jeżeli miałeś dobry kod i wyświetlił się plik SWF a potem zrobiłeś jakiś błąd to IE wyświetla pustę stronę. Pomaga otworzenie w nowym oknie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki. Pomogło. Może orientuje się ktoś gdzie można znaleźć kursy, czy gotowe rozwiązania związane z Mingiem?
EDIT: Sam wiec znalazlem po roku ponad: http://cai.pl/cat.php?cat=php Ten post edytował ikioloak 23.11.2005, 17:06:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:31 |