|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%)
|
Czy ktoś z Was napisał może jakiś poemat poświęcony informatyce szeroko pojmowanej? Pomijam rymowanki typu
Cytat Komputer Jest super I dla zapoczątkowania tej jakże ciekawej rozmowy przedstawiam mój utwór: Cytat Kędy strumień energii wartko w prąd zasila Uklłady drukowane krzemowym inkaustem, Kędy impuls z impulsem, tak jak kwiat motyla, Unoszą - dwa błyszczące gońce - informację; Kędy chłodne powietrze (którym wentylator Chce ostudzić zapały zbyt gorącej głowy - Procesora) ożywczą leci kawalkadą I kurz wszelki odpycha hen od obudowy; Kędy przewód z przewodem w miłosnym uścisku, Namiętni kochankowie, gubią się w oplotach, I - niczym kępka trawy na nagim klepisku - Jaśnieją pośród tłumu, co samotnych mota; Tam krajobraz się oczom ukazuje dziwnym: Mikrokosmos w pudełku - marzenie naiwnych. I czekam na inne utwory (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja tam umiem układać tylko białe wiersze
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%)
|
Grunt, żeby miały metafizyczny wydźwięk albo skłaniającą do refleksji puentę (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%)
|
Jest też utwór ileś tam minut ciszy składający się z samych pauz hehe...
A teraz moje dzieło: Cookie or not cookie? Oto jest pytanie! Temu włam na serwa zrobią... Co cookisem admina panel zdobią. =] Dedykuję sławnemu już wątkowi na forum.php.pl: skrypt za 50zł |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 00:10 |