![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Ostatnio na jednej ze stron internetowych ktoś mnie poinformował, że na mojej stronie powinno być inne title na każdej podstronie. Oczywiście wiem o co chodzi, ale nie wiem jak to konkretnie zrobić w odniesieniu do mojej strony: www.teatrmantra.pl Nie ukrywam, że bardzo liczę na Waszą pomoc i cenne wskazówki. Z góry dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam. Ten post edytował luniek88 19.10.2011, 10:33:00 -------------------- Fireshow
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No masz ustawiać inne title. No jakoś chyba ustawiasz pierwotne title, wiec masz go nie ustawiać na stałe a ustawiać inne w zależności od strony
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko jak to zrobić?
-------------------- Fireshow
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
echo '<title>Moj inny title</title>';
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko jak to zrobić? najlepiej skorzystaj z define czyli: - w pliku strony dajesz define('TYTUL', 'jakis tam tytuł'); - umieść to przed naglowkiem - w naglowku: <title> <?php if(defined('TYTUL')) {print TYTUL;} else {print 'jakiś tam inny tytuł strony';} ?> </title> Ten post edytował Astronovi 19.10.2011, 12:15:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:32 |