![]() |
![]() |
-maciekmaster- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam wszystkich. Mam nadzieję, że nie kopniecie mnie w tyłek za takie coś, ale już cierpliwości mi zabrakło.
Postawiłem na WP stronę i wszystko jest OK, ale gdy pojawia się większa ilość treści i ukazuje się pasek przesuwu, to treść strony przesuwa się w lewo i to chyba o tą grubość paska przesuwu. Oto adres strony http://proinvents.pl/dotacje W zakładce O firmie jest OK, ale już w Ofercie, albo na stronie głównej się przesuwa. Przeglądam tego css'a i nie mam pojęcia, z czego to wynika. Pierwszy raz się z tym spotkałem w sumie. Proszę o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nadużywasz: margin: 0px auto;
Aby zobaczyć co jest nie tak wciśnij parę razy [CTRL]+[-], pomniejsz okno żebyś mógł zmieniać jego szerokość, próbuj zmieniać szerokość okna, zobaczysz że niektóre elementy, dokładniej te z margin 0 auto, cały czas się centrują. i stąd problem. -------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
-maciekmaster- |
![]()
|
Goście ![]() |
W tym momencie rozwiązałem to w ten sposób, że ustaliłem minimalną wysokość contenera, przez co pasek przeglądarki jest cały czas.
Rozwiązałem to w sposób beznadziejny, więc może faktycznie za dużo tych marginesów. Powiem szczerze, że zawsze dawałem na każdy element te marginesy i nie było problemu. Dzięki za wskazówkę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:48 |