![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Korzystam z ogólnie dostępnych skryptów takich jak np. jquery Poszukuje albo portalu gdzie można wstawić te skrypty albo pewnego źródła z którego mogę, że tak powiem korzystać. Moje skrypty:
Chodzi mi o pewne źródło, żeby nie było, że po miesiącu wygaśnie. Wiem, że jquery z serera googli można brać ale nie znam adresu. Moja aplikacja działa na facebooku, a ja nie chcę wykorzystywać swojego serwera na hostowanie tych skryptów. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
A plik css albo inne skrypty?
Muszę wrzucić na swojego jakiegoś hosta czy jest może pseudo hosting plików który hostuje skrypty? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Może github ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu masz parę, min. jquery: http://code.google.com/apis/libraries/devg....html#Libraries
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 8 Dołączył: 25.02.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam scriptsrc.net
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 02:36 |