![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że ten temat był juz wałkowany tu na forum x razy bo czytałem te wszelkie posty aczkolwiek w kazdym temacie userzy pisza cos innego ;/ Mam własny serwer w domu, wykupiłem domene my-bloger.eu w linuxpl.com, tam poprosiłem o właczenie wildcard i przekierowanie na adres ip mojego domowego serwera. Do tego momentu działa wszystko. Teraz wpisy w pliku .htaccess wygladaja tak:
Niestety to nie działa... po wpisaniu dowolnej subdomeny np cos.my-bloger.eu wyswietla brak strony.. Dla przykładu podam iż mam oddzielne wpisy dla innej domeny wygladające tak:
I to działa, ale nie chce tworzyc każdej subdomeny recznie bo to przeciez nie o to chodzi prawda ;> Czy ktoś moze mi pomóc? Uprzedzając pytanie - TAK chce gotowca, bo juz nie wyrabiam z czytaniem, wszedzie co innego napisane.. Cały dzien minął i nikt nie pomoze? ;> Dzieki wielkie za pomoc, juz sobie poradziłem sam! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 06:25 |